Artist Access

Maak kennis met Artist Access, het online leerplatform van Pivot Point. Met toegang tot de Designer Aanpak- en Salon Succes- leermiddelen kan je via Artist Access alle materiaal overal en op elk moment van de dag raadplegen.

Artist Access voor scholen

Een digitaal leerplatform is deze dagen niet meer weg te denken uit een klaslokaal. Het is een leertool gemaakt voor de leerlingen en docenten van onze Pivot Point Parternerscholen. Van een e-book tot een video met stap voor stap uitleg, van een quiz tot interactieve en verklarende woordenlijsten; al het lesmateriaal dat je nodig hebt als docent in een kappersopleiding staat erop. De leerlingen en jijzelf zullen er graag mee aan de slag gaan. Door verschillende leermiddelen zoals leer- en werkboeken te combineren met online leren, wordt een optimale leerervaring bereikt. Daarnaast staat het je leerlingen toe om op hun eigen tempo te leren.

Maak kennis met Artist Access, het online leerplatform van Pivot Point.

Voordelen van een digitaal leerplatform

Artist Access is een SMART-attribuut wat kortom staat voor Self Monitoring, Assessment en Reporting Technologies. Leerlingen kunnen met andere woorden hun eigen vooruitgang opvolgen. Bovendien kunnen leerkrachten de resultaten bekijken en bijsturen waar nodig. Artist Access is gebruiksvriendelijk en intuïtief. Het platform werd zo ontworpen dat je gemakkelijk kan navigeren doorheen de website. Bij eventuele ziekte staat de leertool ook toe om van thuis uit alle video’s en leerstof te raadplegen om zich terug bij te werken met de behandelde materie.

Met toegang tot de Designer Aanpak- en Salon Succes- leermiddelen kan je via Artist Access alle materiaal overal en op elk moment van de dag raadplegen.

Artist Access voor kapsalons

Meer en meer kapsalons vinden hun weg naar het online leren. Op YouTube kan je allerlei video’s vinden rond het kappersvak, maar helaas is daar geen leersysteem aan gekoppeld. Wanneer je als kapsalon zelf trainingen voor je medewerkers organiseert of stagiaires opleidt dan is Artist Access de perfecte ondersteuning. Volg je bij Pivot Point een individueel opleidingstraject of heb je een opleidingsplan voor de salon? Naast persoonlijke evaluaties tijdens de trainingen krijg je toegang tot Artist Access. Op die manier kan je in de salon en/of thuis zelf verder leren. Ideaal, toch?

Inhoud van Artist Access

Via je computer, tablet of smartphone kan je Artist Access overal raadplegen. Over de volgende onderwerpen is er meer informatie te vinden op het leerplatform:

  • Knippen Dames / Knippen Heren
  • Vormgeving
  • Lang haar technieken
  • Kleur
  • Permanent
  • Ontwerpkeuzes
  • Salon Professional
  • Salon Succes
  • Haar en Huid

Heb je vragen over Artist Access? Contacteer ons!

Lang haar Basic
€ 430,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 990,00excl. BTW
Knippen Heren
€ 750,00excl. BTW