Uw missie is om mensen mooi en gelukkig te maken – onze missie is om u daarin te ondersteunen

U zoekt een partner die met u meedenkt? U zoekt een partner die naar u luistert? U zoekt een partner die klaarstaat voor uw vragen en u advies geeft? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

PP Benelux is reeds meer dan 30 jaren een betrouwbare partner voor kapper en schoonheidsspecialisten. Naast de trainingen van Pivot Point hebben we onze diensten de laatste jaren uitgebreid met bedrijfsgerichte oplossingen.

Wil u weten welke voordelen onze diensten u bieden? Maak vrijblijvend een afspraak.

Waarop moet ik letten als ik een salonsysteem kies?

U vraagt u af wat de belangrijkste criteria zijn om een managementsysteem voor uw salon te kiezen? U bent niet de enige!

Enkele zaken om in overweging te nemen

  • In eerste instantie wil u een stabiel systeem. Een systeem dat altijd toegankelijk is.
  • Functies die u 90% van de tijd gebruikt, moeten snel en eenvoudig werken.
  • Biedt het systeem oplossingen voor klantenbinding? Zoals een automatische tevredenheidsenquête, sparen van punten, een eigen app,…
  • Biedt het systeem oplossingen voor uw uitdagingen? Klanten die niet komen opdagen, beveiliging, nieuwe klanten aantrekken, voorraadbeheer,…
  • Voldoet het systeem aan de GDPR regelgeving omtrent privacy? En vooral – maakt het systeem het verwerken hiervan gemakkelijk?
  • Kan ik terecht bij een dienst na verkoop voor advies? Biedt mijn leverancier ook diensten op maat aan om me met kennis van zaken vooruit te helpen?
  • Kan ik ook na 18u en op zaterdag terecht bij de helpdesk?

En het is niet alleen op papier dat de basisfuncties het verschil moeten maken. Op het eerste gezicht ziet elk managementsysteem er zowat hetzelfde uit. Het is het voordeel voor u als gebruiker dat telt: een goed systeem moet een rendabele investering zijn.

Shortcuts beantwoord positief aan alle bovenstaande punten!

Het wordt in meer dan 45 landen in meer dan 22.000 salons ingezet. PP Benelux gelooft in Shortcuts en kijkt graag samen met u welke voordelen Shortcuts voor u kan bieden!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Lang haar Basic
€ 430,00excl. BTW
Knippen Heren
€ 750,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 990,00excl. BTW