Beste verantwoordelijken, beste leerkrachten,

Het zijn uitzonderlijke tijden. Corona heeft de wereld stevig in zijn greep. De overheid neemt gepaste maatregelen om in de eerste plaats de mensen veilig te houden. De maatregelen die getroffen worden hebben vergaande gevolgen voor alle scholen. Leerlingen zijn thuis of worden op school opgevangen.

We horen van onze klanten dat ze manieren zoeken om vanop afstand de leerlingen toch opdrachten te laten maken. Het online leerplatform LAB dient zich hier uiteraard perfect voor aan!

ALGEMEEN

Op vraag van Coiffure.org, en uit onze behoefte om te helpen, stellen we alle scholen de komende drie maanden* het Pivot Point digitaal leerplatform LAB gratis ter beschikking - met beperkte inhouden.

De Pivot Point inhouden die we ter beschikking stellen zijn:

 • Fundamentals lang haar
 • Fundamentals vormgeving
 • Trend lang haar

 

Dit is voor leerkrachten én leerlingen!

 

* maximum duurtijd tot einde schooljaar 2019-2020

Coiffure.org stelt elke week ook een step-by-step boekje ter beschikking. De eerste is een lang haar kapsel – PRACHTIG! Dit kan je dan in LAB terugvinden onder de categorie ‘Coiffure.org’. En elke week zal er dus een nieuwe bijkomen!

BEDANKT COIFFURE.ORG!

Wat houdt LAB in? 

 • Voor iedereen zijn er e-books, video’s, power point presentaties met voor de studenten notitiepagina’s, quizzen, braintrainers,… 
 • Leerkrachten kunnen zien wat de leerlingen doen en posten. Voor alle leerkrachten zijn er ook de ondersteunende materialen: ingevulde ontwerpkeuzekaarten, tips en tricks,… 
 • Én voor de scholen die willen, die kunnen LAB dan ook zelf gaan inrichten en aanvullen*:
  • Leerlingen in klassen plaatsen 
  • Een leerpad maken 
  • Eigen inhouden toevoegen
Dit laatste (*) kan alleen de rol van plusdocent. Indien jullie ook hiervoor interesse hebben, geef het ons aan. En nee, hier zijn geen kosten aan verbonden 😊

 

Thuisonderwijs wordt zo een héél stuk gemakkelijker!

Wat moeten jullie nu doen?

Stuur per school één email naar mail@pivotpoint.be en geef daarin aan dat jullie gebruik wensen te maken van dit aanbod. Stuur ons de naam van de school, plaats en gegevens contactpersoon. 

 

Voor zij die LAB nog niet kennen....

Klinkt het moeilijk? Hebben jullie schrik om niet met LAB te kunnen werken? Geen paniek! Eens jullie toegang hebben tot LAB kunnen jullie deelnemen aan de online info- en trainingsmomenten. Je kan die gewoon van thuis uit volgen. De contactpersoon van jullie school zal een link ontvangen en met jullie delen. Via die link kan je deelnemen.

Een overzicht van de online info-en trainingsmomenten kan je via deze link terugvinden.

 

En trouwens, op LAB staan er ook uitgebreide instructievideo’s en handleidingen. Je kan dus zelf ook thuis studeren en oefenen 😊

 

Tot slot

We hopen dat we jullie hiermee helpen en in deze moeilijke tijd jullie leerlingen toch kunnen laten bijleren. Wie vragen heeft kan ons altijd contacteren.

 

Zorg goed voor jezelf & zorg goed voor elkaar!

 

Team Pivot Point

Knippen Heren
€ 745,00excl. BTW
Lang haar Basic
€ 385,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 970,00excl. BTW