LEARNING HAS EVOLVED

GENERATION CONNECTED

Er is een nieuwe generatie ontstaan, niet bepaald door leeftijd. Deze digitale generatie deelt een mindset: ze willen hun informatie snel, ze willen zelf bijdragen en ze willen dat doen binnen een (digitale) gemeenschap.

LAB VOOR SCHOLEN

Een digitaal leerplatform is deze dagen niet meer weg te denken. Het is een leertool gemaakt voor de leerlingen en docenten van onze Pivot Point Parternerscholen. Van een e-book tot een video met stap voor stap uitleg, van een quiz tot interactieve en verklarende woordenlijsten; al het lesmateriaal dat je nodig hebt als docent in een kappers- en schoonheidsopleiding staat erop. De leerlingen en jijzelf zullen er graag mee aan de slag gaan.

Naast alle Pivot Point inhouden kan je als school ook eigen inhoud toevoegen. Je kan dus eigen lessen aanmaken met video’s, links naar websites, documenten en afbeeldingen toevoegen, maar je kan ook eigen quizjes of testen maken!

Leerlingen kan je in klassen indelen en die klassen koppel je dan weer aan een leerpad. Wat is een leerpad? Binnen een leerpad kan je periodes gaan maken en binnen die periodes geef je aan welke lessen daaronder vallen. Dat kan dan een combinatie zijn van Pivot Point lessen en van jou eigen lessen.

LAB is een SMART-attribuut wat kortom staat voor Self Monitoring, Assessment en Reporting Technologies. Leerlingen kunnen met andere woorden hun eigen vooruitgang opvolgen. Bovendien kunnen leerkrachten de resultaten bekijken en bijsturen waar nodig. LAB is gebruiksvriendelijk en intuïtief.

 

En er is nog véél meer te ontdekken.

 

Wil je meer weten? Neem contact en we komen graag langs om samen te kijken welke mogelijkheden LAB voor jullie school kan bieden.

LAB VOOR SALONS

LAB is het meest uitgebreide online platform met opleidingsmateriaal voor kappers!

  • Step-by-step workshops en video’s
  • E-books
  • Oefeningen
  • ...

 

Je kiest tot welke inhouden je toegang wil hebben:

  • THE FUNDAMENTALS
  • LONG HAIR
  • CUT & COLOR
  • MEN
  • MANAGEMENT
  • of een zelf samengesteld pakket!

 

Wordt lid van Pivot Point Academy LAB of creëer jouw eigen digitale salonplatform!

 

Wil je eigen LAB-platform waarbij je niet alleen toegang hebt tot onze inhoud maar ook jouw eigen salon lessen in kan toevoegen? Dat kan! Binnen je eigen LAB-platform kan er volop gecommuniceerd worden binnen het team: 1-op-1 , van saloneigenaar naar alle medewerkers of laat iedereen deelnemen aan een bepaalde discussie.

 

CONTACTEER ONS VOOR EEN DEMO

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW