Salonability

‘Pivot Point gives you Salonability’

Salonability geeft je meer inzicht in de opbouw van een kapsel. We leggen niet alleen uit hoe je iets moet uitvoeren, maar ook waarom. Deze methode helpt je om je begrip van kapsels te vergroten en geeft je betere technische vaardigheden bij de uitvoering ervan. Door te weten waarom iets gedaan wordt bij het creëren van een kapsel zal je er sneller je eigen stempel op kunnen drukken.

Salonability Cut | Color | Style

We hebben bewust gekozen voor verschil in modellen qua type, gezicht, lichaamsbouw en leeftijd. Dit maakt Salonability CUT | COLOR | STYLE ons meest inclusieve programma tot nu toe, gebaseerd op de dagelijkse ‘SalonReality’.

BOEK/NOTETAKER

Het volgende is inbegrepen:

  • Fashion pages, concept en theorie
  • 8 step-by-step notetakers (in 2 boeken)
  • 8 interviews met de stylisten over de gemaakte keuzes
  • 8 kniptechnieken video’s
  • 8 kleurtechnieken video’s
  • 15 styling variaties video’s

Of via APP in boek - Alle video’s zijn via AR codes te bekijken en beschikbaar via de Pivot Point app. De 48 fashion images zijn te bekijken via de Pivot Point app en kan je op deze manier gebruiken tijdens klantconsultatiegesprekken.

Of via ons online leerpaltform LAB.

Voor het fysieke boek en gebruik app - klik je hier. // Voor het online leerplatform LAB - klik je hier.

Salonability Cut & Color

Tijdloze educatieve waarde!

Met Salonability Cut & Color leer je de belangrijkste technieken van knip en kleur toe te passen op een unieke manier. We leren je acht kapsels aan de hand van volledige instructies en tonen je ook mogelijke afwerkingen. De collectie speelt in op de huidige mode waardoor jij looks kan creëren die je klanten echt willen dragen. Bekijk zeker onze video!

Je kan Salonability Cut&Color hier bestellen.

Deze methode helpt je om je begrip van kapsels te vergroten en geeft je betere technische vaardigheden bij de uitvoering ervan.
Salonability Long Hair geeft je tips om houdbare kapsels voor lang haar te creren.

Salonability Long Hair

Salonability Long Hair geeft je tips om houdbare kapsels voor lang haar te creëren. We leren je twaalf kapsels aan de hand van duidelijke instructies. We reiken je de basis aan om ontwerpen voor lang haar uit te werken, geven raad voor klantenadvies en leren je op een efficiënte manier het kapsel te creëren. Laat je inspireren door onze video!

Je kan Salonability Long Hair hier bestellen.

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW