Partnerschap

De term ‘partnerschap’ vinden we bij Pivot Point erg belangrijk. Wanneer je ervoor kiest om met ons samen te werken, kies je voor de beste opleidingen tot kapper. Of je nu directeur bent van een school of je bent uitbater van een kapsalon, Pivot Point kan je helpen! Bovendien krijg je van Pivot Point de beste ondersteuning en service tijdens onze samenwerking.

 

Partnerschap salons

Heb je een eigen salon?  Samen gaan we op zoek naar punten voor verbetering voor jou en je werknemers. Zo ontwerpen we een opleidingsplan op maat zodat jij achteraf je klanten veel beter op hun wenken kan bedienen. Jouw klanten en hun noden staan steeds centraal in onze opleidingen. Eerst evalueren we je team. Door te kijken naar eventuele werkpunten kunnen we beter inspelen op jouw doelstellingen. Ook achteraf zijn we nog je partner en geven we tips mee voor verdere training. Heb je interesse? Lees meer over onze samenwerking met salons op de pagina Partnerschap salons.

 

Partnerschap scholen

Kiezen voor Pivot Point als partner in je school zorgt ervoor dat je de beste leermiddelen ter beschikking krijgt. Uitganspunt is LAB: het online leerpratform. Daarnaast kunnen jouw studenten als optie kiezen om ook downloadbare ebooks of gedrukte boeken aan te kopen. Zéér flexibel en aangepast aan ieders persoonlijke voorkeur! Onze tools zijn niet alleen geschikt om technische vaardigheden aan te leren, maar ze openen ook de weg naar creativiteit. Bij Pivot Point willen we naast de nodige skills graag de interesse voor het vak stimuleren. Daarnaast krijgen ook de leraren volledige ondersteuning zodat ze de focus meer op de onderwijstaken kunnen leggen. Voor meer informatie over onze partnerschap met scholen kan je terecht op de pagina Partnerschap scholen.

Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW
Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW