Partnerschap salons

Als jij een eigen salon hebt en samen met jouw medewerkers wil werken aan je skills kan je bij Pivot Point Academy terecht. Samen gaan we op zoek naar de opleidingsbehoeften voor jou en je werknemers. We stellen een strategie van aanpak op en creëren een plan op maat. Via onze kappersopleidingen of saloneducatie bieden we je de tools aan voor verbeterde salonvaardigheden, zelfvertrouwen en inspiratie. Zo zal jij de klanten nóg beter kunnen dienen.

 

Opleidingsplan op maat

Met een opleidingsplan beginnen met een evaluatie. Door te kijken naar de werkpunten, creëren we een opleidingsplan op maat. Tijdens onze opleidingen staat de klant centraal. Door inzicht te krijgen in de opbouw van een kapsel zal je sneller en efficiënter kunnen werken. Had je graag feedback over de reeds aangeleerde technieken? Geen probleem. Wij bieden een evaluatie aan van jouw team en bespreken de punten van verbetering na de training. En zelfs dan stopt het niet! Bij de evaluatie geven we je duidelijk aan waarop je moet blijven oefenen. Je kiest er dan zelf voor of je dit doet aan de hand van onze salon-educatie tools of via ons online leerplatform LAB.

 

Onze focus

Binnen Pivot Point werken we tijdens elke training met volgende kernbegrippen:

  1. Doelgericht
  2. Motiverend
  3. Productneutraal
  4. Direct toepasbaar

Bij de opleidingen werken we doelgericht. Je weet wat je kan verwachten van onze trainingen aangezien we ernaar streven om jouw opgelegde doelstellingen te behalen. Om te weten of de training zijn vruchten heeft afgeworpen, organiseren we achteraf een evaluatie. Na de feedback worden er tips meegegeven voor verdere training. Bovendien werken we motiverend. Een training moet een positieve ervaring zijn waarmee je meer zelfvertrouwen kan creëren. We houden rekening met de verschillende niveaus binnen je team en gebruiken afwisselende leervormen. Daarnaast werkt Pivot Point productneutraal. Het gaat ons om educatie, niet om producten. Binnen de opleiding werken we met de producten waarmee jij aan de slag wilt gaan. Ten slotte zijn onze trainingen direct toepasbaar. We geven je inzichten waardoor je sneller en efficiënter kan werken. De kapsels die we uitwerken zijn bovendien altijd commercieel en actueel.

 

Wil je meer weten over een opleidingsplan op maat? Neem dan snel contact met ons op of kijk op onze Academy website.

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW