Designer Aanpak

Bent u leraar? Op zoek naar een nieuwe leertool om kappers in spe op te leiden? Zoek niet verder. Pivot Point heeft leermiddelen ontwikkeld om jonge kappers op te leiden. Designer Aanpak streeft ernaar om leerlingen te leren dat ze eerst moeten kijken voordat ze beginnen ontwerpen. U moet eerst een plan bedenken en een kapsel creëren om het daarna aan te passen aan de wensen van de klant.

 

Wat is Designer Aanpak?

Designer Aanpak is een leermethode ontworpen voor de opleiding van kappers. Er wordt gebruik gemaakt van leer- en werkboeken, video-instructies in combinatie met het online leerplatform LAB - Learn About Beauty. Designer Aanpak is niet gelimiteerd tot de basics. We verzekeren u dat de leermiddelen salonrelevante kennis bijbrengen, samen met de nodige vaardigheden en skills. Doorheen het volledige programma wordt er gebruik gemaakt van verschillende werk- en leervormen. Zo willen we het bewust leren van de studenten bevorderen. Als leraar krijgt u diverse tools ter ondersteuning. Dit kan gaan van een lerarenhandleiding tot PowerPoint presentaties tot een educatief kaartspel.

Waarom kiezen voor Designer Aanpak?

Bij Pivot Point geloven we er sterk in dat een ontwerper niet alleen weet hoe iets werkt, maar ook waarom iets werkt. Door te weten hoe iets gedaan wordt, zal iemand technische vaardigheden ontwikkelen. Door te weten waarom iets gedaan wordt, zal de weg naar creativiteit openen. Als men meer inzicht krijgt in het waarom van een kapsel zal men sneller meer zelfvertrouwen krijgen en zo betere skills ontwikkelen. Door te leren waarom iets gedaan wordt bij het ontwerp van een kapsel zullen de leerlingen er sneller hun eigen stempel op kunnen drukken.

 

Designer Aanpak staat voor:

  • Visueel
  • Stap voor stap
  • Duidelijk
  • Geen afleidende elementen

Met Designer Aanpak worden uw leerlingen binnen de kortste keren volledig getraind tot kapper en zullen ze de geleerde technieken voor de rest van hun carrière met zich meedragen.

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW