Pivot Point

Pivot Point streeft ernaar om een voorkeurspartner te zijn in de educatie voor kappersopleidingen en kapsalons. We maken een verschil binnen de kapperswereld door elke kapper in elk stadium van zijn carrière, de beste training en opleiding aan te bieden. Of het nu gaat over een basisopleiding, een opfrissingscursus of het aanleren van nieuwe technieken, wij zijn er om je te helpen.

Waarom Pivot Point?

Met meer dan 60 jaar ervaring in de educatie voor de kappersindustrie mogen we zeggen dat Pivot Point een uitstekende partner is voor de kapperswereld. Na al deze jaren hebben we nog steeds een even grote passie voor het vak. Onze troef is dat we een familiebedrijf zijn dat productneutraal werkt. We kijken dus niet naar producten die we willen verkopen, maar naar mensen die we willen opleiden. Daarbij komt nog dat we samenwerken als één grote familie om de beste resultaten te verkrijgen.

Nelson Mandela zei ooit: “Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”. Wij staan volledig achter deze quote en geloven net als hem in de kracht van educatie. Wereldwijd is onze missie en slogan: “Empower through education”. Ons doel is dan ook om de kapperswereld de best mogelijke opleidingen aan te bieden.

Doelstellingen van Pivot Point

Onderstaande doelstellingen zullen je zeker aanzetten om voor Pivot Point te kiezen bij de educatie van kappersopleidingen en kapsalons.

Onze doelstellingen:
  1. We willen verrijkende en motiverende leermiddelen ontwikkelen.
  2. We willen leermiddelen ontwikkelen en trainingen geven waarmee op een efficiënte manier de gewenste creaties van de klant gerealiseerd kunnen worden.
  3. We luisteren naar salonprofessionals, leraren en branchepartners om vooruit te denken en de educatie aan te passen aan de hedendaagse noden.
  4. We willen het kappersberoep via onze leermiddelen naar voren brengen als een professioneel en mooi beroep.

Pivot Point als jouw partner

Pivot Point heeft kantoren in meer dan 50 landen, waaronder het hoofdkantoor in Chicago. Het kantoor Pivot Point Benelux bevindt zich in Aarschot (België) en staat in voor de educatie van kappersopleidingen en kapsalons in België, Nederland en Luxemburg. Ons enthousiaste team staat voor je klaar, neem bij vragen zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW