Partnerschap scholen

Bij Pivot Point vinden we het concept ‘partner’ heel belangrijk. Als school heb je nood aan kwaliteitsvolle leermiddelen zodat de leraren zich kunnen concentreren op de onderwijstaken en zich geen zorgen hoeven te maken over de nodige materie.

 

Partnerschool van Pivot Point

Door een samenwerking aan te gaan met Pivot Point, kies je voor de beste leermiddelen. Ze zijn volledig, systematisch en hebben een hands-on aanpak. Leerlingen krijgen een set leer- en werkboeken ter beschikking en hebben bovendien toegang tot het online leerplatform LAB. Leraren krijgen hetzelfde materiaal samen met een lerarenhandleiding, PowerPoint presentaties, videomateriaal en nog andere didactische ondersteuningsmiddelen.

 

Werken met Designer Aanpak

Een ontwerper moet niet alleen beseffen ‘hoe’ iets werkt, maar ook ‘waarom’. Door te weten hoe leerlingen technische vaardigheden ontwikkelen en te focussen op het ‘waarom’ gaat de weg naar creativiteit open. Met Designer Aanpak krijg je van Pivot Point een leertool om een echte kapper te worden. Zoals alle ontwerpers volg je een stappenplan. Je kijkt, bedenkt een aanpak, creëert het kapsel en past het aan volgens de wensen van de klant. Het gaat dus niet alleen om het overdragen van kennis en vaardigheden, maar ook om het stimuleren van interesse. Designer Aanpak bevat verschillende werkvormen die het bewust worden van de leerlingen bevorderen.

 

Waarom partnerschool worden van Pivot Point?

Wanneer je kiest om een partnerschap aan te gaan met Pivot Point, kies je bovendien voor de beste ondersteuning en service. Daarnaast ben je zeker van de kwaliteit van onze leermiddelen die wereldwijd gebruikt worden. We zetten graag de voordelen nog even op een rijtje.

 • Voordeel leraar:
  • LAB: Online leerplatform (voor meer info - klik op deze link)
  • Handleidingen met lespannen, leerplansamensteller,...
  • PowerPoint presentaties
  • Diverse werkvormen, vb. kaartspel, projectiemodellen
 • Andere voordelen:
  • Ondersteuning bij stages in het buitenland
  • Korting op materiaal
  • Marketing ondersteuning

Wie zijn onze Partnerscholen?

Klik hier voor een overzicht van onze Nederlandse Partnerscholen.

Klik hier voor een overzicht van onze Vlaamse Partnerscholen.

Knippen Heren
€ 745,00excl. BTW
Lang haar Basic
€ 385,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 970,00excl. BTW