Partnerschap scholen

Bij Pivot Point vinden we het concept ‘partner’ heel belangrijk. Als school heb je nood aan kwaliteitsvolle leermiddelen zodat de leraren zich kunnen concentreren op de onderwijstaken en zich geen zorgen hoeven te maken over de nodige materie.

 

Partnerschool van Pivot Point

Bij Pivot Point vinden we het concept ‘partner’ heel belangrijk. Als school heb je behoefte aan kwaliteitsvolle leermiddelen zodat de docenten zich kunnen concentreren op de onderwijstaken en zich geen zorgen hoeven te maken over het ontwikkelen van lesstof.

Door een samenwerking aan te gaan met Pivot Point, kies je voor de beste leermiddelen. Ze zijn volledig, systematisch en hebben een hands-on aanpak. De herkenbare methodiek en ingebouwde leerstrategieën zet de student aan tot creatief en kritisch denken.

Naast alle leermiddelen die de studenten ter beschikking hebben, hebben docenten ook toegang tot bijkomende lerarenondersteuning. De leermiddelen zorgen voor uniformiteit en tijdswinst binnen het docententeam. Daardoor blijft er meer tijd beschikbaar voor het begeleiden en coachen van de studenten.

 

Werken met Designer Aanpak

Een ontwerper moet niet alleen beseffen ‘hoe’ iets werkt, maar ook ‘waarom’. Door te weten hoe leerlingen technische vaardigheden ontwikkelen en te focussen op het ‘waarom’ gaat de weg naar creativiteit open. Met Designer Aanpak krijg je van Pivot Point een leertool om een echte kapper te worden. Zoals alle ontwerpers volg je een stappenplan. Je kijkt, bedenkt een aanpak, creëert het kapsel en past het aan volgens de wensen van de klant. Het gaat dus niet alleen om het overdragen van kennis en vaardigheden, maar ook om het stimuleren van interesse. Designer Aanpak bevat verschillende werkvormen die het bewust worden van de leerlingen bevorderen.

 

Waarom partnerschool worden van Pivot Point?

Wanneer je kiest om een partnerschap aan te gaan met Pivot Point, kies je bovendien voor de beste ondersteuning en service. Daarnaast ben je zeker van de kwaliteit van onze leermiddelen die wereldwijd gebruikt worden. We zetten graag de voordelen nog even op een rijtje.

 • Voordeel leraar:
  • LAB: Online leerplatform (voor meer info - klik op deze link)
  • Handleidingen met lesplannen, leerplansamensteller,...
  • Pdf-presentaties
  • Diverse werkvormen, vb. kaartspel, projectiemodellen
 • Andere voordelen:
  • Ondersteuning bij stages in het buitenland
  • Korting op materiaal
  • Marketing ondersteuning

NIEUW: LEERMIDDELEN SCHOONHEIDSOPLEIDING

Pivot Point International is aanbieder van leermiddelen voor zowel de kappers- als de schoonheidsopleidingen. Tot vorig jaar heeft Pivot Point Benelux enkel de kappersleermiddelen in de Nederlandse taal aangeboden. Huidig schooljaar hebben we dan de onderdelen nagels en make-up aangeboden. En nu komt hier ook schoonheidsleermiddelen bij!

Vanaf schooljaar 2021-2022 heeft LAB - het online leerplatform - ook leermiddelen voor de schoonheidsopleiding.

Dit betreft:

 • Vlaanderen 2de graad – haar en schoonheidszorgen (nieuwe leerplannen)
 • Vlaanderen 2de en 3de graad – schoonheidszorgen (bestaande leerplannen)
 • Nederland niveau 3 – schoonheidsspecialist

 

Interesse? Laat het ons weten via mail@pivotpoint.be – en we nemen spoedig contact met je op.

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW