De Funk up Your Head wedstrijd is een super leuke en creatieve wedstrijd voor studenten/leerlingen in Nederland en België. Om het ander jaar organiseert Pivot Point de FUYH wedstrijd. Eerdere edities:

  1. 2013
  2. 2015
  3. 2017
  4. 2019
  5. 2021 U KAN NU INSCHRIJVEN

ALLE studenten/leerlingen kappersopleiding tot 21 jaar mogen deelnemen!

NIEUW: in deze editie willen we creatief werk van leerlingen zien voor LADIES of MEN. Ze kunnen aan één van deze categorieën deelnemen of aan beide.

CREATIVITEIT is de boodschap! Deelnemers laten hun creativiteit zien op een oefenhoofd, waarna ze foto’s van hun werk uploaden op het internet.

REGELS? There is only one rule: THERE ARE NO RULES!

De wedstrijd verloopt volledig ONLINE! The battle van de lage landen kan beginnen. De images van het resultaat kunnen vanaf 15 maart gepost worden. De wedstrijd sluit op 17 mei.

Er worden 3 WINNAARS per categorie uitgekozen door onze vakjury! De hoofdprijs (per categorie) is een verwenweekend voor twee personen naar Antwerpen met een bezoek aan RetailDetail Salon van de Toekomst! De tweede en derde prijs (per cateogrie) is ontvangen een super prijzenpakket!

 

DEELNEMEN

Downloads:

  • Info - klik hier
  • Tijdslijn - klik hier
  • Presentatie voor leerlingen - klik hier
  • Wedstrijdreglement - klik hier

 

Graag vernemen we ASAP of jullie school zal deelnemen. Ten laatste op 30/11/2020 ontvangen we de info van de deelnemers. Dit kan per mail naar mail@pivotpoint.be of mail@pivotpoint.nl.

 

INSCHRIJVEN: €45,00 inclusief BTW per student; deze prijs is inclusief het oefenhoofd.

 

GET READY TO FUNK!

Good luck – Team Pivot Point

WALLL OF FAME - WINNAARS VOORGAANDE EDITIES

Knippen Heren
€ 745,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 970,00excl. BTW