De Funk up Your Head wedstrijd is een super leuke en creatieve wedstrijd voor studenten/leerlingen in Nederland en België. Om het ander jaar organiseert Pivot Point de FUYH wedstrijd. Eerdere edities:

  1. 2013
  2. 2015
  3. 2017

En voor 2019 staat de wedstrijd uiteraard ook gepland!

ALLE studenten/leerlingen die met onze leermiddelen werken mogen deelnemen!

CREATIVITEIT is de boodschap! Deelnemers laten hun creativiteit zien op een oefenhoofd, waarna ze foto’s van hun werk uploaden op het internet.

REGELS? There is only one rule: THERE ARE NO RULES!

De wedstrijd verloopt volledig ONLINE! The battle van de lage landen kan beginnen. De images van het resultaat kunnen vanaf 11 maart gepost worden. De wedstrijd sluit op 6 mei.

Er worden 3 WINNAARS uitgekozen door onze vakjury! De hoofdprijs is een weekend voor twee personen naar Salon International in Londen! De drie winnaars ontvangen een super prijzenpakket!

De winnaar van de People’s Choice award wordt bepaald door het aantal likes op Facebook…. Naast ewige roem win je een top prijzenpakket. Get people involved om die likes te bereiken! 

Met dank aan deze GEWELDIGE sponsors voor de GEWELDIGE PRIJZEN!

DEELNEMEN

Graag vernemen we ASAP of jullie school zal deelnemen, dit ten laatste op 28/09/2018 met een inschatting van de deelnemers. Dit kan per mail naar mail@pivotpoint.be of mail@pivotpoint.nl.

Na bevestiging ontvangt elke deelnemende school FUYH posters om de studenten al warm te maken voor de wedstrijd.

INSCHRIJVEN: €40,00 inclusief BTW per student; deze prijs is inclusief het oefenhoofd.

 

GET READY TO FUNK!

Good luck – Team Pivot Point

WALLL OF FAME - WINNAARS VOORGAANDE EDITIES

Knippen Heren
€ 745,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 970,00excl. BTW
Lang haar Basic
€ 385,00excl. BTW