Merken

Pivot Point is meer dan alleen een bekende naam. Voor leraren of voor de ervaren kapper, echt iedereen die wil bijleren over de verschillende onderdelen van de kapperswereld kan bij Pivot Point terecht. Doordat wij ernaar streven om elke kapper de beste training en opleiding aan te bieden, hebben wij verschillende tools ontwikkeld om dit te bereiken. We geven je graag wat meer informatie over deze leermiddelen.

 

Salonability

Ben jij al jaren aan de slag, maar wil je jouw skills verbeteren? Salonability saloneducatie geeft jou de tools voor verbeterde salonvaardigheden waardoor jij en je team meer zelfvertrouwen zullen krijgen en je klanten nog beter kunnen dienen. Je leest er meer over op pagina Salonability.

 

Designer Aanpak

Ben jij leraar en zoek je een nieuwe instructiemethode voor je leerlingen? Designer Aanpak is een leermiddel ontworpen voor de opleiding van kappers. Door gebruik te maken van leer- en werkboeken, video-instructies en het online leerplatform verlaten jouw leerlingen de opleiding met de nodige vaardigheden en skills. Interesse? Bekijk de pagina Designer Aanpak.

 

Snap Cap

Snap Cap is een soort van oefenhoofd dat ontworpen werd zodat het telkens opnieuw kan worden gebruikt. Doordat het gemaakt werd met professioneel geïmplanteerd menselijk haar met natuurlijke groeipatronen biedt het oefenhoofd een realistische ervaring. Daarnaast is Snap Cap educatief, ecovriendelijk en economisch. Bekijk het oefenhoofd zeker op de pagina Snap Cap.

 

LAB - Pivot Point online educatie en community platform

LEARNING HAS EVOLVED

Geïnteresseerd? Je leest er alles over op de pagina LAB.

Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW
Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW