Snap Cap

Problemen met het opbergen van al jouw oefenhoofden? Te weinig plaats in de lockers van je leerlingen? Wij hebben de oplossing. Maak kennis met Snap Cap! Dankzij verwisselbare ‘caps’ heb je slechts één hoofdvorm nodig om verschillende kapmogelijkheden in te oefenen.

Wat is Snap Cap?

Snap Cap werd ontworpen als antwoord op de vraag van de kappersindustrie naar een hoofd dat telkens opnieuw kan worden gebruikt. Het oefenhoofd is dus herbruikbaar en kan voor alle technische studieonderwerpen worden ingezet. Bovendien zijn de ‘caps’ erg gemakkelijk om te wisselen. Snap Cap heeft natuurlijk de onovertroffen kwaliteit die je van Pivot Point gewoon bent. Daarnaast biedt het oefenhoofd een realistische ervaring doordat het handmatig werd gemaakt met professioneel geïmplanteerd menselijk haar met natuurlijke groeipatronen. De haren op de ‘caps’ zijn daarenboven verkrijgbaar in verschillende lengtes, structuren en texturen waardoor je bijna het gevoel krijgt dat je met echte mensen aan het werken bent.

Dankzij verwisselbare ‘caps’ heb je slechts één hoofdvorm nodig om verschillende kapmogelijkheden in te oefenen.

Wie weet sla je er wel spontaan een babbeltje mee! Bovendien heeft Snap Cap het SA 8000-certificaat waarmee we graag aantonen dat onze producten gemaakt werden in goede werkomstandigheden.

 

Snap Cap: E3

Bij Pivot Point zeggen we dat Snap Cap de E3 -formule heeft. Het is namelijk educatief, ecovriendelijk en economisch. Doordat het mogelijk is om haarcomponenten te gebruiken met verschillende variaties op vlak van lengte, vorm en kleur kan je veel aanleren met maar één oefenhoofd. Het Snap Cap-systeem is tevens het meest milieubewuste op de markt doordat je de ‘caps’ steeds kan hergebruiken. De haarcomponenten kunnen daarenboven na aanbrenging gemakkelijk terug van het hoofd worden verwijderd. Bovendien is het oefenhoofd milieuvriendelijk vervaardigd, aangezien het gemaakt werd van 100% recycleerbaar materiaal.

Knippen Heren
€ 870,00excl. BTW
Knippen Basic
€ 1150,00excl. BTW